VİZYONUMUZ

               Otelimiz, Karadeniz Bölgesinin nadide güzellik ve eşsiz özelliklerine sahip ve Tarihi 5000 yıl öncesine kadar varan Zile'de 1996 yılında kurulmuştur. Siz misafirlerimize arzuladığınız Hijyenik, Huzurlu, Güvenli bir ortam sunmanın verdiği onur ve gururla otelimizi sizlerin hizmetine "Sizlerle daha güzele" sloganıyla 1996 yılında açmış bulunuyoruz.
               Size sağlıklı, hijyenik, konforlu, güvenli ve %100 müşteri memuniyeti odaklı hizmet sunmayı Zile Otelkonfor adıyla şimdi bunu sürdürmenin haklı gururunu yaşıyoruz. 2011 yılı sonunda otelimiz baştan aşağı yenilenerek sizlerin hizmetine tekrar girmiştir. Sizler için en iyiyi ve en yenisi sunma çabamız kesintisiz devam edecek. Size de bu hizmetin ve konforun tadını çıkarmak kalacak.
               Zile ilçe merkezinde PTT yanındadır. Tesisimizde 20 otel odası ,Odalarımızda banyo tuvalet ve lavabo mevcuttur. Toplam 50 yatak kapasitesine sahibiz. Otelimizde misafilerimize Otopark hizmeti . Kahvaltı-Sıcak Su-Uydu Televizyon -Otelimizde kalan tüm müşterilerimiz faydalanabilmektedir.